Barnebys.com är en bra sida

Nu har jag suttit väldigt länge framför datorn och letat efter gamla möbler på barnebys.se, det är en väldigt bra sida om man vill köpa eller sälja föremål på nätet och jag har lite svårt att slita mig för det finns så himla många olika fina saker att köpa på den sidan. Det är väldigt smidigt med sidor på nätet där man kan köpa och sälja saker, jag måste säga att jag gillar auktioner på nätet. Jag skulle behöva lite nya möbler hemma och jag tycker att det är så fint med gamla möbler för dom gjordes mycket finare förr i tiden tycker jag. Men nu börjar jag få lite ont i ögonen av att sitta så länge framför datorn och jag skulle behöva komma ut och promenera lite nu känner jag och jag behöver lite risk luft. Det är inte bra att sitta för länge framför datorn heller för då kanske man får ont i armen. Jag hade en så kallad ”musarm” för ett tag sedan och det vill jag gärna undvika att få igen.

Leave a Reply