Bingospel

Bingo på nätet är helt fantastiskt. Glöm poker och annat sådant där tjafs, nuförtiden är som bingo gäller. Jag skulle då inte spela något annat spel online längre för bingon den har allt. Jag lovar det är minst lika spännande att spela poker som att hoppa fallskärm, nakenbrottas med grizzlybjörnar eller bära kippa på ett nynazist möte, det är helt säkert. En annan fördel är att alla kan bingo och ända hoppas på att vinna. Till skillnad från andra saker som folk spelar på till exempel fotbollsmatcher eller hästar krävs inga som helst förkunskaper. Vem som helst kan vinna. Och tack vare att man nu kan spela säkert och enkelt på nätet slipper man sitta i svettiga idrottshallar och lyssna på religiös hissmusik under tiden. På lite sikt tror jag bingon helt kommer att konkurrera ut alla andra spelformer. Ja faktiskt, så är det bingo är tveklöst framtiden.

Leave a Reply