En möjlig lösning på ekiperingsfrågan

Jag skulle behöva förnya min garderob. Det har jag känt länge. Alla mina kläder känns slitna, tråkiga och omoderna. Dags för lite friska nyinvesteringar i klädstocken alltså. Problemet är bara att jag formligen hatar att springa runt i olika butiker och titta och prova. Jag blir helt enkelt stressad av det, jag mår nästan dåligt faktiskt. Dessutom har jag verkligen inte tid med sådant för tillfället, jag kan inte avsätta hela dagar åt att jaga runt efter plagg som jag troligtvis inte ens kommer bli särskilt nöjd med. Och så har vi förstås den ständigt närvarande ekonomiska aspekten. Jag har helt enkelt inte råd att byta ut hela min garderob i nuvarande situation, jag har inte ens möjligt att uppdatera den tillfredställande. Men det finns trots allt en möjlig lösning på mina problem i der här avseendet. En god vän tipsade mig om man kan köpa billiga one piece hos Piece of Norway. En one piece är i princip en fritidsoverall för vuxna fast i snygg design. De skulle verkligen kunna vara lösningen på mina problem, ifall de har modeller i lite mer sobert utförande kanske jag använda sådana på jobbet också. Det vore onekligen praktiskt och bekvämt.

Leave a Reply